dimecres, 18 de maig del 2011

SEGUIMENT DE LA SÒNIA

Finalment ja s’ha pres una decisió amb la Sònia i la seva família. Com ja havia comentat la nena venia de Bolívia i allà el nivell acadèmic no es correspont amb els que tenim a Catalunya i per tant, i havent-se incorporat el mes de març, no es podia graduar.
Amb el consens de la família, la nena i guiats per la psicopedagoga del centre, la nena anirà a fer un PQPI o de vendes o de perruqueria. S’ha mira de cercar la millor solució per donar una sortida de futur a la Sònia. Més endavant, amb el nivell de català més assolit podrà preparar-se per obtenir el graduat en secundària si ho desitja.

TREBALL AMB EN BLAI

Amb en Blai estic tenint moltes dificultats. Les hores de reforç que havíem pactat amb la meva tutora de practiques centraven l’atenció els dilluns a la tarda. Es dona la casuística que dilluns hi ha molts dies que són festa,  ja sigui per Setmana Santa, per dies de lliure disposició, etc. També es dona la circumstància que en Blai és un nen amb molt d'absentisme i, sobretot, a les tardes després de dinar, quasi bé mai torna al centre.
Amb aquest nen hem pogut treballar molt poc i ara per ara tinc pendent parlar amb la meva tutora el tema de la falta d’assistència de l’alumne per saber si ja s’està fent quelcom al respecte i veure en quin punt es troba la família respecte la realitat del nen al centre.