dijous, 2 de juny del 2011

PLANTEJAMENT CONTINUÏTAT

EL CAS DE LA MARIA
En el cas de la Maria la continuïtat no és un plantejament ja que de fet jo vaig continuar, adaptant material en relació a l’euro i les compres de la vida quotidiana, una feina que ja s’està fent al centre.

Possiblement l’alternativa a l’escolarització de la Maria passi més per una USEE de retard mental on podrà gaudir d’experiències d’aprenentatge que ara per ara, per la tipologia que té una aula ordinària, no se li poden oferir.

La feina de continuïtat, potser seria més d’assessorament a la família en aquest aspecte, fent un treball amb aquesta per tal que arribin a entendre que la Maria tindrà més possibilitats en una USEE que no en una aula ordinària.

En quan a la integració de la nena dins el centre i per tot allò que jo he observat, puc dir que ara per ara no es pot afirmar que la nena estigui integrada. Malgrat no tenir dificultats de relació amb els iguals, és veritat que la Maria es troba sempre sola i que no ha consolidat un grup de companys amb qui compartir determinats moments de la vida de qualsevol noi o noia de la seva edat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada